< Tilbage

Hundens Dag i Tivoli, København07-06-2017 - 19:58

Har du tid og lyst til at repræsentere racen søndag den 10. september?

Kom med til Hundens Dag i Tivoli i København søndag den 10.september.

 

Uformelt og hyggeligt

Hundens dag i Tivoli er blevet en hyggelig tradition. Mange har fundet ud af, at det er en god lejlighed til at mødes med racefæller og til at vise sin race frem for havens andre gæster. De fleste mødes ved raceparadens start og følges ad med deres racefæller gennem haven. Jo flere af samme race, jo flottere ser raceparaden ud.

 

Hvad skal der ske på dagen?

Dagens program starter med en raceparade gennem haven, hvor hundene går inddelt i grupper. Der er en officiel racerepræsentant for hver race, men alle fremmødte hunde er velkomne til at gå med i paraden. Efter raceparaden samles alle ved Plænen, hvor der er ca. en times underholdning på scenen.

 

Top Dogs - Hunde af regenter og præsidenter

Temaet for showet på scenen er i år "Top Dogs - Hunde af regenter og præsidenter verden over". DKK's adfærdskonsulent Lise Lotte Christensen vil tage publikum en tur med ned af "memory lane" hvor vi mindes alle de fantastiske hunde, der nu og gennem tiderne har siddet side om side med regenter og præsidenter verden over.

 

Deltag i raceparaden

Der er en officiel repræsentant for hver race, som får en gratis entrebillet til Tivoli. Stiller vi med flere chesapeakes, er alle velkomne til at gå med i paraden.

 

Hvem kan deltage

Eneste krav for at deltage er, at din chesapeake har en DKK-stamtavle samt kan gå i paraden med andre hunde af begge køn.

 

Tilmelding 

Tilmelding til Iver Hansen på formand@chesapeake.dk senest den 21. juni med oplysning om navn, adresse, telefonnummer samt din hunds DKK reg.nr.

 

Se endvidere tidligere opslag Har du lyst til at repræsentere vores race? fra raceledelsen under RACELEDELSE "nyheder fra raceledelsen". 

 

 

< Tilbage