< Tilbage

Husk at opdatere din profil...18-02-2020 - 17:59

på Dansk Retriever Klub's hjemmeside, så vi har de rigtige medlemsoplysninger.

I maj 2018 fik Dansk Retriever klub ny hjemmeside og nyt medlemssystem. Desværre ser det ud til at nogle er "gledet" ud af systemet. 

 

Det skal vi have rettet op på!

 

Vi vil derfor gerne opfordre til, at chesapeake-medlemmer hurtigst muligt logger sig ind på www.dansk-retriever-klub.dk og opdaterer "min side". Vælg

 

LOGIN / PROFIL »

BLIV MEDLEM / BECOME A MEMBER »

 

i øverste højre hjørne, og følg anvisningen på siden. 

 

Husk at have dit medlemsnummer klar.(Medlemsnummeret er et 4 eller 5-cifret nummer bag på Retrieveren).

 

Der er hjælp at hente hvis det driller, på klubbens kontor, hvor telefonen 6597 3494 er åben tirsdag og torsdag fra kl. 9-13 og fredag fra 9-11.

Det er også en mulighed at sende en mail til webmaster@d-r-klub.dk eller på post@d-r-klub.dk

 

På ”min side” kan du rette din email, adresse, telefon m.v., vælge racetilhørsforhold og region samt tilmelde dig automatisk betaling.

 

Vi opfordrer til, at du hurtigt tilmelder dig automatisk opkrævning af kontingent, idet der er store omkostninger forbundet med girokort og PBS betalinger. Når du tilmelder dig automatisk betaling, er det betaling via dit betalingskort. Der trækkes ikke penge på kortet, før du har modtaget en mail om fornyelse af kontingent.

Du modtager altid en kvittering, når dit kontingent er trukket - og du har altid mulighed for at afmelde automatisk betaling.

Automatisk betaling kører via NETs, og det bliver muligt for dig, ud over kontingentbetaling, at købe i shop, købe hvalpepakker til dine hvalpekøbere og tilmelde dig til de markprøver, der ikke foregår via HUNDEWEB.

 

Når vi har din mailadresse registreret i vores database, vil du fremover modtage en "påmindelse" om, at der er 14 dage, til du skal forny dit kontingent. Påmindelsen vil også være synlig, når du logger ind på MIN SIDE. Betaler du ikke til tiden, vil der blive sendt en rykkerskrivelse efter 14 dage og ca. 1 måned efter sidste forfaldsdato modtager du sidste rykkerskrivelse, og du har nu ikke længere adgang til medlemssektionen på hjemmesiden, og du modtager ikke længere bladet RETRIEVEREN.

 

Du vil have mulighed for at logge ind og betale/forny dit medlemskab, hvorefter du straks bliver aktiveret igen med dine medlemsoplysninger.

Det er også muligt at udmelde sig via MIN SIDE, såfremt du ikke længere ønsker medlemskab af klubben.

 

 

 

 

< Tilbage